top of page

Ortopedická obuv pro děti - proč a jak vybírat dětské boty?



Ortopedické boty pro děti



Proč volit ortopedickou obuv pro děti?


Zvolit ortopedickou boty pro děti je rozhodnutí, které přináší mnoho výhod a dlouhodobých pozitivních efektů na zdraví a pohodu nejmenších. Nejčastější důvody, proč investovat do ortopedické obuvi pro děti, zahrnují:


1. Správný vývoj chodidel: Ortopedická obuv poskytuje dětem adekvátní podporu pro správný vývoj chodidel. Představuje klíčový prvek v prevenci deformací a zajišťuje, že chodidla rostou ve zdravé a silné struktuře.


2. Prevence ortopedických problémů: Pravidelné nošení ortopedické obuvi může předcházet vzniku ortopedických problémů, jako jsou ploché nohy nebo klínovité nohy.


3. Korekce postavy a držení těla: Ortopedická obuv může pomoci korigovat postavení chodidel a následně ovlivnit celkové držení těla. Tím může předejít nežádoucím následkům na páteři a kloubech.


4. Pohodlí a komfort: Ortopedická obuv je navržena s ohledem na pohodlí a ergonomii. To znamená, že děti mohou trávit více času na nohách bez nepříjemných pocitů a bolestí spojených s nesprávnou obuví.


5. Prevence unavených nohou: Ortopedická obuv pomáhá rozložit tlak na chodidle a nohy, což zabraňuje unaveným nohám, zejména při dlouhodobém nošení.


V tomto článku se zaměříme na dvě výjimečné značky ortopedické obuvi pro děti - BILLY Footwear a Memo, které spojují nejen styl, ale také péči o zdraví dětských nohou. Níže naleznete odkaz na naši nabídku a také slevový kód.



BILLY Footwear: Revoluce ve světě obuvi pro děti

Ortopedické dětské boty od BILLY Footwear přinášejí inovaci a pohodlí do života nejmenších. S unikátním designem uzávěrů umožňují snadné obouvání a vyzouvání, což je klíčové pro děti s ortopedickými potřebami. Tato obuv je nejenom funkční, ale také atraktivní, což z ní dělá ideální volbu pro všechny věkové kategorie.


Boty BILLY Footwear využívají inovativní uzávěry, které vedou okolo boty a kolem špičky. Tento design umožňuje úplné otevření horní části každé boty a její přeložení. Nositel může přímo položit nohu na stélku boty, a poté jednoduše zavřít botu zatažením za uzávěr. Tímto způsobem se nejen usnadňuje proces obouvání, ale také se zajišťuje pevný a bezpečný úchyt kolem nohy.



Memo: Kvalitní a pohodlná obuv pro malé objevitele

Memo přináší do světa ortopedické obuvi pro děti kombinaci kvality a pohodlí. Jejich modely z kolekce Memo Classic s klasickým tvarem a stylem poskytují maximální komfort jak pro interiérové, tak i venkovní aktivity. Pro děti s ortopedickými potřebami jsou Memo boty nejen praktické, ale také stylové, což pomáhá vytvářet pozitivní zkušenosti z nošení ortopedické obuvi.


Výhody Memo bot

  • maximální pohodlí nohy

  • koriguje existující deformity nohou

  • chrání před budoucími komplikacemi a podporují správný růst

  • mají dynamický systém kontroly a je možné sledovat aktuální stav nohy

  • protiskluzová podrážka



Na oboje boty máme momentálně slevu:


Billy Footwear - nabídka ZDE: 20% při použití kódu 85622368

Memo boty - nabídka ZDE: 20% při použití kódu 96845341


Comments


bottom of page